sábado, 3 de mayo de 2014

Última sortida d'Abril: Escapis!

27/04/2014

Això d'estar registrada a moltes pàgines web d'ofertes de tant en tant serveix d'alguna cosa. Mai havia sentit a parlar d'aquest lloc, "Escapis", però un vespre fent un repàs de correus vaig trobar-ne una bona oferta per grups de 4 o 6 persones.

Escapis  és un joc que comença quan un grup de 4 a 6 persones és “tancat” a dins d’una amb un únic objectiu: sortir-ne abans d'una habitació durant una hora de temps. El repte consisteix en un seguit d'enigmes que s’han d’anar resolent per acabar obrint la porta d’entrada. 
Per guanyar necessitaràs jugar en equip. Aquestes diferents proves s'han de superar sempre utilitzant el pensament, l'enginy i la lògica.

Així que ens vam posar a buscar companys per poder resoldre aquest seguit d'enigmes. L'activitat la vam fer conjuntament amb la Montse i en Tao, en Cristian i en Xin, i per últim en Sebastian i jo mateixa. Un grup fantàstic i amb moltes ganes de resoldre totes les proves que se'ns posessin davant.

Un cop dins l'habitació no vam parar de buscar pistes i intentar resoldre les diferents proves, però tenien tantes ganes de resoldra-ho que el mentorats només feien que buscar coses sense cap ordre ni lógica....

El temps se'ns anava acabant i no acabavem de resoldre les ultimes proves... 5... 4... 3... 2... 1... 0!!

No vam aconseguir sortir-ne però el que si vam aconseguir va ser passar un matí molt divertit i diferent.

El pensar fa venir gana així que vam decidir anar a fer unes braves al könig, que en Sebas, en Xin i en Tao no les havien provat mai.
 


Ens ho vam passar molt bé i amb molt bona companyia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario