sábado, 3 de mayo de 2014

Cosmocaixa: Un Planetari 3D

19/04/2014

Buscant els tiquets per port aventura dins el pack Jove, vaig trobar una inviació per dos persones al Planetari 3D i dues entrades al Cosmocaixa de Barcelona. Així que tocava aprofitar-les i buscar algú que també els hi semblés una bona idea d'aquesta manera també seria més divertida la sortida.
Uns bons entrepans i direcció Barcelona! 


Després de visitar vàries exposicions, vàrem trobar la Bola de Plasma on vam passar-hi una bona estona  i en més d'una ocasió ens vam enrampar entre nosaltres mateixos. Més endevant vam trobar un enorme bloc de gel, on en Xin i en Sebas volien deixar-hi la senyal del seu dit o la mà. A partir d'aquí va sortir la brillant idea de fer una competició a veure qui aguantava més temps amb la mà posada en el bloc de Gel. La primera en caure vaig ser jo mateixa, seguidament en Sebastian i tot darrera en  Cristian. El vencedor va ser en Xin!




El temps va passar volant i ja arribava l'hora d'anar cap al planetari així que vam començar a buscar, arribar aviat per aconseguir el millor lloc.

Un cop a dins ens van donar unes ulleres enormes per poder veure el planetari. Vam sortir tots ven al·lucinats, ens va encantar.


Abans de marxar del Cosmocaixa, ens faltava entrar al bosc plujós un dels punts més importants del cosmocaixa. 


Amb la sorpresa de veure uns ocells que no havíem vist mai, uns peixos súper grossos i també unes aranyes molt peludes. Un bocs completament diferent.




Ja era tard i tot teniem moltíssima gana i estàvem ja cansadets així que vam sortir del Cosmocaixa en busca del nostre dinar.  Un cop dinats, ja tocava tornar cap a casa. Quina sort tenen alguns, quina son!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario