viernes, 28 de febrero de 2014

NYAM..!! QUINES MAGDALENES MÉS BONES


22/02/2014
 

Amb aquesta fred què millor que quedar-se a casa, així que aquest dissabte al matí aprofitant que no hi havia ningú a casa era un bon dia per fer unes bones magdalenes de xocolata.

Primer de tot tocava fer una llista d’ingredients i anar a comprar. Necessitem:

  • 3 o 4 ous depenent de la mida.
  • 250 gr. de sucre
  • Ratlladura de un llimona
  • 250 ml de llet
  • 125 ml d’oli d’oliva
  • 375 gr. de farina
  • 1 sobre de Royal .
  • Xips de xocolata
  • Sucre per escampar sobre les magdalenes.
( Un cop barrejats els ingredients posem el forn a 200Cº a dalt i a baix, un cop calent serà hora de posar les magdalenes cap a dins, baixem el forn a 180Cº a dalt i a baix amb el ventilador i les deixarem entre 15 i 20 min)


Un cop ho vàrem tenir tot, mans a l'obra, davantal i a seguir les indicacions de la recepta.







És hora de tastar-les!


No hay comentarios:

Publicar un comentario